Kezdőlap | Rólunk | Kapcsolat

English:  

Könyvelés, adótanácsadás

Mielőtt könyvelőt választ, nézze át ezt az ellenőrző listát! - csekklista letöltése

Kisvállalkozások és egyéb szervezetek (egyesületek, alapítványok) komplett ügyviteli kiszolgálása alapítástól megszűnésig:

Egyszeres- és kettős könyvelés, analitikák vezetése, adóbevallások és egyszerűsített, valamint éves beszámolók készítése, a gazdálkodás elemzése igény szerinti gyakorisággal.

Társadalombiztosítási kifizetőhelyi és kifizetőhellyel nem rendelkező társaságok bérszámfejtése, magánnyugdíjpénztári és társadalombiztosítási ügyintézése.

Állandó ügyfeleink részére legális adókímélő tanácsok.

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés:

Induló és változások előtt álló társaságok, szervezetek adminisztratív és jogi támogatása az adózás, ügyvitel és számvitel területein.

A korszerű vállalatvezetés szükségleteihez igazodó ügyviteli rendszerek kialakítása és karbantartása.

Szolgáltatási szerződés

A könyvelési szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinkkel kötött szerződés részletesen tartalmazza az együttműködés feltételeit, az elvégzendő feladatot, a felelősségvállalásra vonatkozó kitételeket, a díjazást és minden olyan kérdést amit az ügyfeleink is fontosnak tartanak.

A szerződéskötéssel egyidejüleg el kell végeznünk a pénzmosás megelőzéséről szóló tv. szerinti azonosítási procedúrát.

A szerződéskötés feltétele, hogy leendő ügyfelünk rendelkezzen vállalkozását illetően ügyfélkapus hozzáféréssel. Az elektronikus ügyintézésre való meghatalmazást csak ekkor van módunkban elfogadni. Ezt követően természetesen mi végezzük az elektronikus ügyintézést, a saját hozzáférésünkkel és felelősség- vállalásunkkal. Ennek oka az, hogy előfordulhat olyan élethelyzet (szabadság, betegség, stb) amikor (a kellően előkészített anyagot a mi segítségünkkel) ügyfelünknek kell elküldeni az ügyfélkapun keresztül.

A 10 éves mérleg megőrzési kötelezettség miatt a cégek éves beszámolóját minden esetben az ügyfelünk küldi meg (segítségünkkel) a Céginformációs Szolgálatnak.

Könyvelési szerződés

Azonosítási adatlap (pénzmosás megelőzése)

Díjtételek

Szolgáltatási díjaink a

Aktuális szolgáltatási díjaink